Op zaterdag 9 december vierden we het 25-jarig bestaan van ons G-team met een speciaal mix toernooi. Vier teams stonden klaar voor de wedstrijd, vol enthousiasme en teamspirit.

Het werd een intense strijd waarbij alle teams tot het uiterste gingen. Maar uiteindelijk waren er alleen maar winnaars, want elk team heeft zich van zijn beste kant laten zien.

Om het bijzondere jubileum te vieren, kreeg het G-team een speciale mok cadeau. Een symbool van trots, vriendschap en doorzettingsvermogen. Daarnaast verraste de club ons met een heerlijke fototaart, waarvan we samen hebben gesmuld.

Na de inspannende wedstrijd was het tijd om even bij te komen. Er stond een lekkere lunch voor ons klaar, helemaal geregeld door Ruud & Annemarie de beheerders van de sporthal. Met volle buiken en stralende gezichten hebben we genoten van elkaars gezelschap.

Al met al was het een geweldige ochtend vol sportieve prestaties, vriendschap en plezier. Het mix toernooi ter ere van ons 25-jarig bestaan zal nog lang in onze herinneringen voortleven.