Onder 12 speelde thuis tegen Springfield. Lieshout kent een lastig seizoen, maar bleef ditmaal tot in de tweede helft in de wedstrijd. In de laatste twee periodes waren het echter de bezoekers die met een reeks scores de winst pakten met 24-39

Onder 14 speelde tegen Springfield uit Berlicum een directe strijd om het kampioenschap. Lieshout moest een onderling verschil van 21 punten uit de vorige wedstrijd goedmaken om nummer één te worden. Met een volle tribune en een goede sfeer hielden beide teams elkaar in de eerste helft vrijwel in evenwicht. Bij rust keek Lieshout tegen een kleine 26-31 achterstand aan. Een sterk spelende Tijmen van den Broek moest vanwege foutenlast een aantal keer gewisseld worden. Op die momenten kwam er voor Springfield meer ruimte onder de basket waaruit het wist te scoren. Via scores van Sem Bevers en hard werk van Ish Kempe kon Lieshout de schade beperken, maar de bezoekers werden steeds sterker. Lieshout vocht voor wat het waard was, maar kon een 42-63 niet voorkomen. Een leerzame wedstrijd tegen een betere tegenstander. 

Onder 16-1 speelde tegen E.B.C.G. uit Geldrop. Na drie periodes had Lieshout een comfortabele 46-30 voorsprong, maar met opportunistisch basketball wisten de bezoekers terug te komen tot 46-42. In een hectische slotfase was het toch Lieshout dat de winst wist veilig te stellen. Het won met 48-45. Marijn Sanders was topscorer met 22 punten.

Onder 16-2 miste een aantal spelers in de wedstrijd tegen The Black Eagles uit Rosmalen. Het thuisteam had het vooral verdedigend lastig met insnijdende spelers en enkele lange mannen onder de ring. Bij rust keek Lieshout tegen een 27-41  achterstand aan. Met een ontketende Joep van Offeren (51 punten) begon Lieshout aan een comeback, maar het kwam tekort en verloor met 78-87.

Biek van Hooff legt aan voor een floater

Mannen Onder 18, dat vorige week kampioen werd, had een lastige eerste helft tegen Almonte uit Eindhoven. Met een 29-31 achterstand bij rust, moest er in de tweede helft een tandje worden bijgezet. Lieshout vocht zich naar een 52-45 voorsprong in het derde kwart en wist de voorsprong tot het einde te behouden. Met topscorers Ties Kortlever (26 punten) en Jason Mennen (22 punten) won Lieshout met 67-59.

Jason Mennen schiet een driepunter

Heren 2 speelt steeds beter en pakte hun kans tegen Valkenswaard Falcons.Na twee kwarten had Lieshout een 26-11 voorsprong te pakken. Er werden aan beide kanten veel kansen gemist, waardoor de score laag bleef maar wel in het voordeel van Lieshout. Met alle spelers op het scoreformulier behaalde Heren 2 de tweede overwinning van dit seizoen met 49-23.

Bryan Bevers valt de basket aan voor twee punten

Dames 1 nam het op tegen BC Vlissingen. Een duel om de tweede plek tussen twee teams die zich bevinden in de top van de ranglijst. Na een gelijkopgaand eerste kwart, waren het de bezoekers die voor rust een 18-26 voorsprong wisten te pakken. Lieshout veerde aan het begin van het derde kwart op en kwam terug tot vier punten, maar met een sterke fase was het Vlissingen dat weer uit liep naar 38-52. In het laatste kwart waren de bezoekers duidelijk sterker en wisten met een 46-73 overwinning naar Zeeland terug te reizen.

Roos Monen op snelheid naar de basket

Heren 1 speelde tegen Tenderfeet uit Heeswijk Dinther een duel om positie twee in de ranglijst. De teams zijn duidelijk aan elkaar gewaagd. Drie periodes lang hielden ze elkaar in evenwicht. Tot het laatste kwart bleven de bezoekers licht in het voordeel, maar in het vierde kwart nam Lieshout de voorsprong over. Het won de spannende wedstrijd met 58-56.