Met het einde van 2023 in zicht werd zaterdag voor leden en oud-leden een kerstmixtoernooi gehouden. In vijf teams werd gestreden om de eer. Elk team bestond uit een mix van spelers uit alle teams en van alle  leeftijden binnen de club. Een mooie kans voor jeugdspelers uit bijvoorbeeld Onder 12 en Onder 14 om het op te nemen tegen spelers en speelsters van de vaandelteams. Voor de ervaren spelers leuk om de jeugd boven zichzelf uit te laten stijgen door met passes en complimenten te strooien. In een sportieve serie van vier wedstrijden per team werden spannende partijen gespeeld. Een leuke manier om het jaar samen af te sluiten. De jeugdteams kunnen zich gaan opmaken voor de tweede competitiehelft, waarin zij in nieuwe poules gaan strijden in de competitie. De seniorenteams hervatten de competitie na de jaarwisseling.

Voor Heren 1 stond er zondag nog wel een wedstrijd op het programma. Zij namen het in Weert op tegen BAL. De wedstrijd werd door Lieshout gewonnen met 53-75. Daarmee sluit Heren 1 het jaar af op een tweede plek in de competitie.