Zondag 14 januari stond iedereen weer vroeg klaar om een geweldige dag te gaan beleven in Bemmel. We waren enorm benieuwd naar de tegenstanders, omdat we deze keer ingeschreven hadden voor niveau High gingen we er wel vanuit dat we sterke tegenstanders zouden treffen.

De tegenstanders bleken inderdaad sterk te zijn, maar we hebben ontzettend veel geleerd tijdens de wedstrijden. We hebben ons uiterste best gedaan en waren trots op ons teamwork en onze inzet. Ook al hebben we geen wedstrijd gewonnen, hebben we wel enorm genoten en dat is het belangrijkste.

Het hoogtepunt van de dag was zeker de shoot out-competitie. Na een voorronde waren van ons team Thijs en Thomas die doorgingen naar de finale. Helaas schoot Thomas een paar keer mis en werd er uiteindelijk door de volgende speler uitgegooid, maar Thijs schoot veel raak en wist door te gaan totdat ze nog maar met tweeën over waren. Hij schoot briljant en won uiteindelijk de shoot out. Als beloning kreeg hij een prachtige basketball met handtekeningen van Eredivisie spelers erop.

Het was een geweldige dag vol plezier, inzet en prestaties. We hebben zoveel geleerd en een geweldige tijd gehad. We zijn blij dat we weer naar huis gaan met de winnaar van de shoot out en kijken nu al uit naar het volgende toernooi.

Het was een geweldige dag vol plezier, inzet en prestaties. We kijken nu al uit naar het volgende toernooi.