Onder 14 nam het zaterdag in Boxmeer op tegen Akros. Lieshout speelde goed maar verzuimde, net als vorige week om kansen af te maken. Na de eerste periode keek het tegen een 20-10 achterstand aan. Ook in de tweede periode was het spelbeeld hetzelfde waardoor het bij rust 34-20 was. In het derde kwart wist Lieshout iets in te lopen, door meer snelheid en aanvalsspelletjes af te wisselen. Quando Kanters viel op met zijn energie, waardoor hij de tegenstanders vaak de bal wist te ontfutselen. Lieshout kwam zelfs terug tot drie punten, maar de tegenstander was beter en won uiteindelijk met 52-34.

Mannen Onder 18 speelde in Vught tegen EVBV Octopus.In een gelijkopgaande wedstrijd leek Lieshout in het derde kwart de wedstrijd uit handen te geven. Echter met een goed vierde kwart, waarin Ties Kortlever 12 punten van zijn in totaal 15 punten wist te maken, kon Lieshout de wedstrijd toch nog binnenhalen. Het won met 64-67.

Dames 1 speelde in Bergen op Zoom tegen WBB Giants. Bij rust had Dames 1 een achterstand van 40-31. Een te overbruggen verschil, maar het thuisteam liet Lieshout niet toe om in te lopen. In het derde kwart werd het verschil vergroot tot 58-41 en in het vierde kwart verder uitgebouwd tot een 73-46 eindstand. Floor Welten was met 13 punten topscorer aan Lieshoutse zijde.

Heren 2 nam het in Geldrop op tegen E.B.C.G. Het thuisteam was duidelijk de betere ploeg, Na een 20-9 voorsprong in het eerste kwart wist Lieshout de marge in het tweede kwart gelijk te houden. Na rust maakte Geldrop het verschil. Het liep in het derde kwart uit naar een 57-27 voorsprong en won uiteindelijk met 85-36. De 23 punten van Thijs van den Berg konden het verschil niet overbruggen.

Op zondag kwamen beide Onder 16 teams en Heren 1 in actie. Onder 16-1 nam het in Berlicum op tegen Springfield. Lieshout was anderhalve kwart de sterkste partij, maar bij een 4-14 stand trok Berlicum de stand voor rust gelijk met een 18-18 stand. In het derde kwart wist Lieshout opnieuw een gat te slaan van 31-38. De voorsprong werd daarna niet meer uit handen gegeven. Lieshout won met 45-55 in een wedstrijd waarin Marijn Sanders (12 punten), Pepijn Pols (15 punten) en Nout van Overbeek (18 punten) goed op dreef waren.

Onder 16-2 ging op bezoek bij Vido in Veldhoven. Na het eerste kwart was het 9-9, maar in het tweede kwart draaide Lieshout de gaskraan open. Met 10 punten op rij werd een gat geslagen, dat werd behouden tot rust: 18-30. In het derde kwart werd het gat verder vergroot tot 20 punten, maar in het laatste kwart kon Vido terugkomen tot 10 punten. Lieshout liet het echter niet spannender worden en won met 56-67. Joep van Offeren werd topscorer met 29 punten. De overige scores waren goed verdeeld over de andere spelers.

Heren 1 speelde in Nederweert tegen Jumping Giants. Aan het einde van het tweede en het begin van het derde kwart leek Heren 1 de wedstrijd te beslissen, door een gat van 11 punten te slaan. In het laatste kwart kwam Jumping Giants naast zij. Na de officiële speeltijd was de stand 64-64 en dus gingen de teams een verlenging in. In deze eerste verlening gaven de ploegen elkaar niets toe. Opnieuw eindigde de periode met een gelijke stand. Er werd nogmaals verlengd. Jumping Giants wist mede door 5 rake vrije worpen de overwinning te pakken met een 79-74 eindstand.