Het is alweer even geleden dat we op kamp zijn geweest. Het duurt nog even, maar toch kun jij je al opgeven voor deze ontzettend leuke activiteit in 2024!

In het weekend van vrijdag 31 mei/zaterdag 1/zondag 2 juni 2024 gaan wij weer op kamp met BC Lieshout!

Omdat de locatie niet op fiets afstand is (ongeveer 30km), zou het fijn zijn als er ouders in de gelegenheid zijn om de kinderen te brengen en te halen. We vertrekken op 31 mei aan het einde van de middag vanuit sporthal de Klumper. Het is de bedoeling dat iedereen dan al heeft gegeten. We slapen op een te gekke locatie, maar deze houden we nog even geheim!

In een volgende brief worden de vertrektijd en ophaaltijd (op zondag) definitief doorgegeven.

Om deel te nemen aan dit kamp zal een eigen bijdrage van tussen de €60,- en de €70,- worden gevraagd. Dit bedrag is nog niet definitief en is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Zorg er dus voor dat iedereen uit je team mee gaat!

Omdat de kamplocatie dit jaar niet op fiets afstand is, zijn we op zoek naar ouders-/verzorgers die zouden kunnen rijden. Vermeld dit even bij de aanmelding!

Mocht je allergieën hebben of medicijnen gebruiken waar wij vanaf moeten weten, schrijf dit dan op bij je aanmelding zodat we hier rekening mee kunnen houden!

Wil jij je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar kamp@bclieshout.nl of meldt je aan via het inschrijfformulier hieronder!

Geef je op vóór 1 maart 2024!

Als laatste zou het erg fijn zijn als er ouders zijn die dit weekend mee willen helpen bij de diverse activiteiten. Vermeld dit bij de aanmelding, zodat wij hier nog contact over kunnen opnemen!

Hopelijk heb jij er net zoveel zin in als wij dat hebben en zien we je  31 mei 2024 bij sporthal de Klumper!!

Groetjes,

De kamp commissie:

Addy Maas, Harm Steegs, Daan van der Heijden, Maarten de Groot, Sylvie van der Aa: 06-54764647