Onder 12 speelde zaterdag thuis tegen Jumpers uit Venray, dat in de eerste helft sterker leek. Bij een 12-20 achterstand, vocht Lieshout zich vlak voor rust terug tot een 19-22 achterstand. In een spannende tweede helft bleven de verschillen klein. In de zevende periode leek Jumpers de wedstrijd te gaan pakken, maar in de laatste periode rechtte Lieshout de rug. Met goed samenspel won het de wedstrijd met 40-37. Driepunters van Pip Vorstenbosch, Matthijs Rooijackers en Florens Reumerman droegen bij aan de winst.

Samenspel Onder 12 resulteert in overwinning.

Onder 14 maakte het Schijndel knap lastig. De eerste minuten waren voor de bezoekers, maar Lieshout counterde. Rik van Kaathoven (6 punten) en Simon Habraken (8 punten) scoorden makkelijk en Lieshout kon de rust in met een 31-25 voorsprong. In de tweede helft leed Lieshout iets te vaak balverlies en sloeg de twijfel in de aanval toe. De bezoekers profiteerden en namen de voorsprong over. Met nog twee minuten te gaan en een achterstand van 11 punten probeerde Lieshout, geleid door Tijmen van den Broek (12 punten), het verschil nog te overbruggen. Dat lukte niet meer en Lieshout verloor het spannende duel met 45-53.

Onder 16-2 ging met vertrouwen de strijd aan tegen het sterke BAL uit Weert. Het startte met een 10-0 voorsprong, maar daarna deden de bezoekers wat terug. Bij rust was het 27-24 voor Lieshout. Na rust stond de verdediging van Lieshout als een huis. BAL kwam moeilijk tot scoren en het thuisteam kon uitlopen naar een voorsprong van 51-40. Deze voorsprong werd in het laatste kwart niet meer afgegeven, waardoor Lieshout won met 59-45. Na een periode van blessures lijkt Finn Flipsen weer helemaal hersteld. Hij scoorde 18 punten. Maar ook de andere spelers wisten de basket goed te vinden. De wedstrijd werd vooral gewonnen door de werklust van het team.

Joep van Offeren passt naar Finn Flipsen die zich vrijmaakt onder de basket

Onder 16-1 kwam in actie tegen Schijndel en had al snel een 26-11 voorsprong te pakken. Het besloot met deze stand wat aanvalspatronen te oefenen. De bezoekers kropen iets dichterbij, maar met een 33-22 voorsprong voor Lieshout nog geen vuiltje aan de lucht.In de tweede helft werd de voorsprong verder vergroot. Lieshout won met 60-34, waarbij Marijn Sanders (23 punten) en Pepijn Pols (18 punten) in de dubbele cijfers eindigden

Mannen Onder 18 kende een stroeve start tegen Barons uit Breda, maar na een 0-7 run, knokte Lieshout zich in de wedstrijd. Lieshout probeerde de zoneverdediging van Barons te kraken, maar had pech in de afronding. Tot rust was het een spannende strijd met een stand van 26-24, maar in de tweede helft kwam Lieshout op stoom. Door een ontketende Jason Mennen (31 punten) had het na het derde kwart een 51-32 voorsprong. Deze werd in het laatste kwart verder uitgebouwd naar een 72-47 overwinning.

Sprongbal aan het begin van wedstrijd Mannen Onder 18

Dames 1 had geen moeite met Biks Shots uit Hilvarenbeek. Met name Floor Claassens en Sarah Welten schoten met scherp vanachter de driepuntslijn. Via een 37-21 ruststand liep Lieshout door een sterke verdediging en fast breaks uit naar een ruime 68-27 overwinning. De scores waren goed verdeeld onder alle speelsters. Britt Raaijmakers maakte er 17 en was daarmee topscorer aan Lieshoutse zijde.

Dames 1 had weinig moeite met Biks Shots Op zondag speelde Heren 1 in Eindhoven tegen Tantalus. Al in de eerste helft had Lieshout een flinke voorsprong opgebouwd van 20-47. Dat scoreverloop veranderde ook in de tweede helft niet veel. Alle Lieshoutenaren wisten meerdere scores te noteren, maar Freek Prinsen werd topscorer met 21 punten in een duel dat overtuigend met 57-82 werd gewonnen.