Onder 12 nam het goede gevoel van de overwinning van vorige week mee naar Deurne in de wedstrijd tegen Pioniers. Na een opgebouwde voorsprong van 9 punten werd het vlak voor rust toch even spannend. Pioniers verkleinde het verschil tot drie punten. In de tweede helft scoorde Jimmy Scharloo een paar belangrijke ballen op rij waardoor Lieshout een voorsprong nam van 11 punten. Pioniers kwam nog iets dichterbij maar bracht Lieshout niet meer in gevaar, dat won met 31-36.

Onder 14 kwam in Geldrop in actie tegen koploper E.B.C.G, waarvan eerder dit seizoen ruim werd verloren. Ditmaal wist Lieshout in het spoor te blijven. In het derde kwart nam Lieshout zelfs een voorsprong van 41-44, mede door scores van Simon Habraken en een sterk spelende Hugo Kersten. E.B.C.G. herpakte zich in het vierde kwart en kwam opnieuw voor. Lieshout was moegestreden en moest de winst toch aan Geldrop laten. Het verloor met 51-45.

Een laatste time-out in een poging de winst te pakken

Onder 16-2 ging ook op bezoek bij E.B.C.G. In de eerste helft kwam Lieshout moeilijk tot scoren. Bij rust stond het met 33-14 achter. In de tweede helft wilde het spel bij vlagen wel lukken, waardoor de achterstand niet verder opliep. Desondanks werd verloren met 55-34

Onder 16-1 speelde tegen koploper Ardito in Zaltbommel. Dat team maakte direct duidelijk waarom het bovenaan staat. Lieshout werd flink onder druk gezet waardoor het moeilijk tot scoren kwam. Bij rust was het 22-13. Ook in de tweede helft was het Ardito dat de overhand had. Ondanks een dubbelteam op Marijn Sanders wist hij toch nog tot 15 punten te komen in een met 44-28 verloren wedstrijd.

Ardito probeert Marijn Sanders met een dubbelteam te stoppen

Onder 18 ging in Den Bosch op bezoek bij EBBC. Na het eerste kwart keek Lieshout tegen een 21-9 achterstand aan. In het tweede kwart kwam het iets meer aan het eigen spel toe. Met een ruststand van 32-19 was de wedstrijd nog niet gespeeld. Toch was het in het derde kwart weer EBBC dat uitliep. Bij een stand van 51-33 moest Lieshout in het laatste kwart alle zeilen bijzetten. Het ging vechtend ten onder met 63-48.

Heren 1 had thuis geen kind aan BAL uit Weert. De bezoekers namen vrijwel alleen afstandsschoten, waardoor Lieshout vanuit de rebound snelle aanvallen kon lopen. Met  zes spelers in de dubbele cijfers won Lieshout met gemak: 106-54.

Heren 1 overklast BAL

Heren 2 speelde een goede eerste helft tegen koploper Springfield’75 uit Born. Aangevoerd door Thomas Hagelaar (22 punten) stond het bij rust 33-35. Na rust kon Lieshout het tempo van Springfield niet meer bijhouden. De bezoekers liepen uit naar een 55-81 overwinning. Dames 1 opende met een aantal scores tegen Maastricht Knights, dat antwoordde en met een 18-24 voorsprong de rust bereikte. In de derde periode liepen de bezoekers uit naar een voorsprong van 17 punten. Lieshout vocht zich terug, maar kon het gat niet meer dichten. Het verloor met 47-58.