Onder 12 speelde een thriller tegen BC Heeze. In een wedstrijd die tot de zevende periode gelijk op ging, namen de bezoekers in de laatste periode een voorsprong van 10 punten. Lieshout vocht zich via scores van Florens Reumerman en Teun Scheepers terug tot één punt, maar schoot de laatste kans op de winst mis. Het verloor de spannende wedstrijd met 40-41.

Onder 14 speelde tegen Bumpers uit Sittard en was uit op winst na een paar ‘close games’ die het net niet wist te winnen. Lieshout kende een goed eerste kwart waarin het een 20-14 voorsprong nam. Bij rust had Lieshout een voorsprong van 10 punten. Na rust liep Bumpers in tot drie punten, door slordig spel van Lieshout. Het leed veel balverlies en miste vooral veel kansen. Sem Bevers (19 punten) en Tijmen van den Broek (20 punten) namen het team op sleeptouw. Samen met Quando Kanters, die veel steals wist te pakken, werd de winst veilig gesteld. Lieshout won met 71-56.

Onder 14 blij met winst tegen Bumpers

Onder 16-2 had geen kind aan Fanatics uit Roermond. Bij rust had het een 34-11 voorsprong. In de tweede helft was het spelbeeld niet veel anders. Mede met een sterk reboundende Biek van Hoof creëerde Lieshout veel extra kansen. De tegenstan der raakte gefrustreerd en na een technische fout kon Lisa Raaijmakers een vrije worp benutten, wat haar veel applaus van de tribune opleverde. Lieshout speelde de wedstrijd goed uit. Met 22 punten had Finn Flipsen een groot aandeel in de 65-26 winst.

Biek van Hoof troeft twee tegenstanders af

Onder 16-1 had een lastige eerste helft tegen JRC uit Boxtel. De teams hielden elkaar tot de rust in evenwicht: 20-19. Aan het begin van het derde kwart kon Lieshout een gaatje slaan, maar JRC kwam terug en had zelfs een voorsprong van één punt aan het begin van het laatste kwart. In dit laatste kwart was het echter Lieshout dat de scepter zwaaide. Het liet de tegenstander 4 punten scoren en liep daardoor uit naar een 43-31 overwinning. Pepijn Pols nam met 19 punten bijna de helft van de Lieshoutse punten voor zijn rekening.

Mannen Onder 18 kreeg Langstraat Shooters uit Waalwijk op bezoek. Lieshout had moeite om de zoneverdediging van de bezoekers te doorbreken. Toch wist het vlak voor rust, met twee driepunters van Sjoerd Bast (10 punten), een gaatje te slaan van 24-16. Het bleef ook in het derde kwart spannend. Bij een stand van 33-26 had Lieshout een sterke periode. Met een 16-2 run werd een onoverbrugbaar gat geslagen en won het met 53-33.

Ties Kortlever schiet voor twee punten

Heren 2 ging op bezoek bij Yellow Sox in Bakel. Lieshout keek al snel tegen een 11-2 achterstand aan en moest aan de bak. Bij rust had het een 31-22 achterstand. In de tweede helft was Yellow Sox de betere partij. Het liep in de tweede helft per kwart iets uit op Lieshout, dat daardoor verloor met 56-35.

Dames 1 nam het in Valkenswaard op tegen Falcons. Lieshout startte sterk en pakte in het eerste kwart een 10-21 voorsprong. Valkenswaard gaf echter niet op en vocht zich terug in de wedstrijd. Bij de rust was het 27-33. In het derde kwart kwam Falcons nog terug tot twee punten, maar Lieshout hield het hoofd er bij. Mede door scores van Lisa de Groot (12 punten) en Isis Welten (13 punten) liep Lieshout weer iets uit en kon het een 48-60 overwinning pakken. Heren 1 ging zondag op bezoek bij Jumping Giants in Nederweert. Na een gelijkopgaand eerste kwart was het Lieshout dat de touwtjes in handen nam. Het bereikte de rust met een 41-56 voorsprong. Met name Jordy Dols (27 punten) en Freek Prinsen (25 punten) scoorden aan de lopende band. In de tweede helft bouwde Lieshout de voorsprong verder uit naar een comfortabele 65-92 overwinning.