Het is weer zover, het BC Lieshout All Star Weekend is terug! Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni staan twee dagen vol basketbalplezier en gezelligheid gepland in sporthal de Klumper te Lieshout.

Dit weekend bruist van de activiteiten die de veelzijdigheid en het talent van onze club in de spotlights zetten. Of je nu zelf actief het veld op wilt, enthousiast toekijkt vanaf de tribune of gewoon wilt genieten van een levendige sfeer en sportieve uitdagingen, het All Star Weekend biedt voor ieder wat wils. Het uitgebreide programma omvat spannende toernooien, wedstrijden en unieke competities zoals de driepuntswedstrijd en de dunkwedstrijden.

Daarnaast is er ook ruimte voor ontspanning en samenzijn met een gezellige BBQ en feestavond op de zaterdagavond. We hopen dat je erbij kunt zijn!

Hieronder een overzicht van alle activiteiten, inclusief de inschrijfformulieren.

Selectie All Star

De selectie van de All Star Teams wordt gedaan aan de hand van stembiljetten. Laat jouw stem horen! Selecteer op het stembiljet drie spelers per team die volgens jou in het All Star Team zouden moeten spelen. Lever het inschrijfformulier en het stembiljet uiterlijk op vrijdag 31 mei in, in de schoenendoos in de gang van sporthal de Klumper of lever in op Servaasstraat 19 te Lieshout of Oranjelaan 31 te Beek en Donk.

Aanmelden activiteiten

Tijdens het All Star Weekend kun je tijdens het weekend je aanmelden voor de dunkwedstrijd en driepuntswedstrijd. Voor het 3 tegen 3 toernooi en het vriendjes en vriendinnetjes toernooi hebben we speciale inschrijfformulieren. Kijk onder aan deze pagina om je aan te melden.

BBQ

Wil je deelnemen aan de BBQ? Scroll dan naar beneden om je aan te melden.

Vragen

Voor vragen en opmerkingen kun je terecht bij Floor en Sarah Welten of Harm Steegs Tel: 0623103379 of op allstarweekend@bclieshout.nl

Tot 29 en 30 juni!