Op zaterdag 8 juni wordt het basketballveld op Speelpark Nieuwenhof in Lieshout feestelijk geopend. Basketball Club Lieshout heeft een programma samengesteld om de aanleg van het eerste professionele 3×3 basketbalveld in Laarbeek te vieren. Om 10.30 uur is de officiële opening, waarna dames van het Nederlandse 3×3 basketballteam een clinic geven aan jeugd uit de buurt en van Basketball Club Lieshout. Aanmelden voor de clinic is niet nodig. Iedereen die het leuk vindt om mee te doen is welkom. Na de pauze, waarin de mogelijkheid er is om met de dames van TeamNL op de foto te gaan en handtekeningen te vragen, start een 3×3 toernooi. Iedereen kan zich aanmelden met een team, of je nu ervaring hebt met basketball of niet. Stel een team samen van minimaal 4 en maximaal 6 spelers en schrijf je snel in via het formulier onder de foto. Aanmelden kan tot en met zondag 2 juni.

default