Merchandise 2023 BC Lieshout Wintercollectie

 

Maak je klaar voor de feestdagen en de winterse sferen met de exclusieve wintermerchandise van Basketball Club Lieshout! Onze speciaal ontworpen items, variërend van truien tot t-shirts, zorgen ervoor dat jij er leuk en warmpjes uitziet!  Bestel nu via onze website en geef jezelf of een medefan het perfecte cadeau voor deze bijzondere tijd van het jaar.

Let op: dit jaar zijn er geen passessies beschikbaar. Geen zorgen, de maten van onze truien zijn gelijk aan die van voorgaande jaren. Voor wie hulp nodig heeft bij het inschatten van de juiste maat, staan we altijd klaar om te assisteren. Aarzel niet om ons om hulp te vragen bij het kiezen van de perfecte maat voor jouw nieuwe BC Lieshout trui.

Voor vragen kan je terecht bij Floor Welten (Dames 1) of stuur een mailtje naar pr@bclieshout.nl. 

Belangrijk!

Vergeet niet, we nemen alleen bestellingen aan via pre-orders! Bestel de wintermerchandise, door een pre-order via onze website. Het bestellen kan tot 30 november. Een perfecte gelegenheid om jezelf of een medefan te verrassen voor kerst! We hopen in de week van 18 december de merchandise te kunnen uitdelen maar zodra het bekend is, laten we het je weten via de mail!

Om ons bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen we je vriendelijk om voor elk gewenst item apart het bestelformulier in te vullen. Dit helpt ons om alle bestellingen nauwkeurig te registreren en zorgt ervoor dat we jouw verzoeken efficiënt kunnen verwerken. Bedankt voor je medewerking en we kijken uit naar je bestellingen!

Oranje BC Lieshout trui

Ontdek onze opvallende BC Lieshout oranje trui, voorzien van het kenmerkende clublogo. Deze comfortabele trui is beschikbaar in zowel kinder- als volwassenmaten (S, M, L, XL, XXL) en kan besteld worden voor €24. Plaats nu je bestelling en omhul jezelf in de clubtrots van BC Lieshout deze winter. Vergeet niet dat we alleen op bestelling werken, dus wees er snel bij!

G-team BC Lieshout trui

Speciaal ontworpen voor ons geweldige G-team! Deze grijze BC Lieshout trui, met ons kenmerkende logo, biedt niet alleen comfort en warmte, maar ook een gevoel van verbondenheid op en buiten het veld. Deze comfortabele trui is beschikbaar in S, M, L, XL, XXL en kan besteld worden voor €24. Vergeet niet dat we alleen op bestelling werken.

Zwarte trui voorkant

      Zwarte trui achterkant

Zwarte BC Lieshout trui met logo op voor -en  achterkant

Ontdek onze stijlvolle zwarte BC Lieshout trui, met het clublogo in zwart-wit op de borst en opvallend oranje op de achterkant. Beschikbaar in kinder- en volwassenmaten (S, M, L, XL, XXL) voor €24 per stuk. Let op, we werken uitsluitend op bestelling, dus wacht niet te lang!

Zwart t-shirt 

                 Grijs t-shirt 

Saome speule t-shirt zwart & grijs

Laat de teamgeest stralen met onze BC Lieshout t-shirts, verkrijgbaar in stijlvol zwart en grijs. Op de voorzijde prijkt trots ‘Saome Speule’, een knipoog naar de sterke samenhang die Lieshout kenmerkt. Draag deze shirts met trots en vertegenwoordig de waarden van Lieshout, waar ‘Samen’ centraal staat. Beschikbaar in verschillende maten. Bestel nu voor €14.

Ontwerp 1 muts poppetje

     Ontwerp 2 muts tekst

Mutsen BC Lieshout

Houd de winter op afstand met onze BC Lieshout mutsen, ontworpen voor optimale warmte en comfort. Kies uit twee stijlvolle ontwerpen: één met ons kenmerkende BC Lieshout poppetje en de andere met ons logo subtiel liggend over de muts. Zeg vaarwel tegen koude hoofden en oren. Deze mutsen zijn te koop voor €14 per stuk.

BC Lieshout mok

Verrijk je winterse drankmomenten met de BC Lieshout mok – een ideale metgezel voor de koude maanden. Geniet van heerlijke warme dranken in stijl en geef jezelf of een medefan een prachtig cadeau. Deze mokken zijn verkrijgbaar voor slechts €12 per stuk. Niet alleen functioneel, maar ook esthetisch – ze pronken mooi in je kast en zorgen voor een glimlach bij elke slok. Bestel nu en maak je ochtenden en avonden extra speciaal! ☕