Visie van BC Lieshout

BC Lieshout heeft gewerkt aan een visie die alles zegt over waar wij voor staan. Hoe we ons gedragen binnen de club. Hoe transparant zijn we in ons handelen etc. Onze visie hebben we vertaald naar ‘PASS’. Lees hier waar ‘PASS’ voor staat.

Passie

Met passie voor de sport, enthousiasme en gedrevenheid voeren we taken uit voor onze club. Hiermee brengen wij energie in onze vereniging. Het overbrengen van deze energie op anderen is een belangrijke eigenschap van onze vrijwilligers! We creëren een sfeer van winnaars waardoor iedereen graag bij onze club wil horen.

Actief

BC Lieshout is een club die afhankelijk is van de inzet van leden en naasten. Als lid van onze vereniging heb je een belangrijk aandeel in het goed functioneren van onze club. We zijn samen verantwoordelijk om basketbal mogelijk te maken. Wij vinden het daarom belangrijk dat iedereen hier een bijdrage aan levert. We nemen daarom initiatief waar mogelijk en stellen we ons proactief op om een bijdrage te leveren aan onze club en onze rol in de gemeenschap.

Samen

Gezamenlijk gevoel van verantwoordelijkheid leidt tot vertrouwen en grootse prestaties. Met respect voor elkaar, waarbij we altijd iets over hebben voor een ander, waar we elkaar aanspreken op gedrag, behalen wij de beste resultaten. En die vieren we ook! Zo bouwen wij samen aan tevreden en betrokken spelers, coaches, vrijwilligers en bezoekers aan onze club.

Safe

Integriteit, veiligheid, respect en open communicatie staan hoog in het vaandel bij BC Lieshout. Daarmee creëren we een cultuur waarin alles gezegd mag worden tegen elkaar en waarvan we leren. We respecteren ieders mening, geaardheid en afkomst, we begrijpen welke verantwoordelijkheden we in het veilig sportklimaat hebben. Safe gaat ook over eerlijkheid; openheid van zaken en inzicht geven in wat je doet. Duidelijkheid over verantwoordelijkheden en fair play op het veld. Openheid zorgt ervoor dat iedereen zich thuis en betrokken voelt. We tonen daarbij altijd voorbeeldgedrag op en naast het veld.